Filozófiánk

Számos online és hagyományos üzletben be tudja szerezni Kedvence számára szükséges eledelt és felszerelést, miért vásároljon mégis nálunk? Reméljük, a filozófiánk meggyőzi...

 

Hitvallásunk öt fő részből tevődik össze:

SZEMÉLYES KAPCSOLAT
A multik és a méretben hozzájuk hasonló nagy áruházak számára Ön csak egy a többezer vásárló közül. Mi kis üzletként minden vevőnkkel igyekszünk személyes kapcsolatot kialakítani, ismerve a Kiskedvence kedvenc eledelét, és az Ön vásárlási szokásait és ebből fakadóan rugalmasan meg tudjuk oldani minden kívánságát.

MINŐSÉG
Törekszünk arra, hogy csak olyan termékeket forgalmazzunk, amit a Vevőink látatlanul is megvehetnek, mert biztosak vagyunk benne, hogy Kedvence szeretni fogja. Ez nehéz, de a folyamatos vevői visszajelzések és a mi Kedvenceink szigorú kritikája alapján folyamatosan szűrjük ki az esetleges vevői elégedetlenséget szülő termékeket. Így amire akár csak egy panasz is volt, annak leállunk a forgalmazásával. Így próbáljuk minimalizálni a nálunk vásárolt termékkel szembeni csalódása esélyét!
 
ÁR
Törekszünk arra, hogy Vevőink és a Kedvenceik is örömüket leljék a nálunk való vásárlásban. A Kedvencek a folyamatos monitorozásnak köszönhetően a megbízhatóan magas minőség által; a Gazdáik pedig a pénztárca-barát árak miatt. Folyamatosan keressük a legolcsóbb beszerzési forrásokat, és a szerzett előnyt az árainkban is érvényre juttatjuk! Ebből fakadóan nem csak versenyképesek vagyunk akár a multikkal szemben is, hanem számos esetben kedvezőbb áron is tudjuk kínálni ugyanazt a terméket! Nem hiszi? Térjen be hozzánk és győződjön meg róla a saját szemével!

EGYÜTTMŰKÖDÉS
Az előző pontból fakadóan, az alacsony profit mellett csak úgy lehetünk életképesek, ha nagy forgalmat tudunk bonyolítani. Ennek eléréséhez csaknem a teljes profitot visszaforgatjuk és folyamatosan bővítjük a kínálatunkat azért, hogy minél szélesebb igényeket tudjunk polcról kiszolgálni. Térjen be hozzánk és ha nem találná a kínálatunkban amit keres, monddja el nekünk, és mire legközelebb jön, már itt fogja várni!

TÁMOGATÁS
Úgy véljük, hogy az üzlet feladatai nem érnek véget kasszától való távozással. Folyamatosan képezzük magunkat és folyamatosan bővítjük a szakmai tudásunkat azért, hogy az általunk forgalmazott termékek jellemzőin túl a Vevőink kedvenc-tartással kapcsolatosan felmerülő kérdéseire is segítő választ tudjunk adni. Kérdezzen bátran és megkeressük Ön és Kedvence számára a választ!
 

A kosár üres

Névnapok ma

2021 Május 09, Vasárnap

Kutya

Bogár, Cleo, Kleó, Saci

Macska

Bogár, Kleó, Rigó, Saci